Acties in Airco, CV, Warmtepompen

Remeha Calenta

Remeha Calenta

De Remeha Calenta is een kwaliteitsketel die optimale prestaties koppelt aan servicegemak. Een volledig nieuw ontwikkelde HR-ketel, in zowel solo- als combi-uitvoering. De Calenta heeft zeer weinig onderhoud nodig, alle onderdelen zijn eenvoudig toegankelijk en vrijwel zonder gereedschap te servicen. Natuurlijk is de Remeha Calenta uitermate energiezuinig en ontziet het milieu.

Fabrieksgarantie 2 jaar, 10 jaar garantie op de warmtewisselaar.(vraag naar onze voorwaarden) NB: alle aansluitingen zijn binnen het bereik van 1 meter van de ketel, ook de condensafvoer.

Pak nu uw kans! De Calenta 28 combi ketel, inclusief Isense kamerthermostaat, inlaat combinatie, expansievat, alle koppelingen, overstort, dakdoorvoer, al het leidingwerk en montage-uren voor slechts: € 1950,- incl. BTW.

Aanvragen


Nefit Topline HRC 25 Compact CW4

Nefit Topline HRC 25 Compact CW4

Nefit is de uitvinder van de milieuvriendelijke HR-ketel en al meer dan 25 jaar het meest verkochte merk HR-ketels van Nederland. Met de innovatieve TopLine heeft Nefit de ultieme HR-ketel ontwikkeld: top in alle opzichten. Naar de betrouwbare TopLine heeft u geen omkijken. U hoort zelfs niet dat u hem in huis heeft, want de TopLine is de stilste HR-ketel ooit gemaakt. Tapcapaciteit 8 ltr p.m.

NB: alle aansluitingen zijn binnen het bereik van 1 meter van de ketel, ook de condensafvoer.

Aanbieding! Nefit Topline HRC 25 Compact CW4, incl. moduline kamerthermostaat. Nu compleet geinstalleerd voor slechts: € 1985,- incl. BTW. (vraag naar onze voorwaarden)

Aanvragen


Midea Airconditioning

Midea Airconditioning

Een van de speerpunten in de filosofie van midea is het milieuaspect, al onze systemen zijn daarom nu al voorbereid op de zwaarste milieueisen van de toekomst. De combinatie van het uitsluitend toepassen van het koudemiddel R410A (Dupont) in ons hele assortiment, een zeer laag energieverbruik en lage geluidswaarden heeft midea airconditioning een sterke troef in handen.

Midea Airconditioning: prijs vanaf € 1555 ,- incl. BTW. (vraag naar onze voorwaarden)

Aanvragen


LG Airconditioning

LG Airconditioning

LG heeft deze Inverter wandapparaten ontwikkeld voor langjarig gebruik in zakelijke omgevingen. Deze kunnen als koeling zowel als verwarming worden toegepast bij buitentemperaturen tot -15 graden. Daarmee zijn ze bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor toepassing in server-ruimtes

LG Airconditioning: prijs vanaf € 1600,- incl. BTW. (vraag naar onze voorwaarden)

Aanvragen


Fuji 3.5 kw cassette inverter

Fuji 3.5 kw cassette inverter

Deze degelijke cassette unit wordt veelal gebruikt in kantoren, winkels en andere openbare ruimtes. Hij onderscheidt zich door de goede kwaliteit/prijsverhouding. Uitermate betrouwbaar en stil in het gebruik. De cassette unit heeft een mooi compact en strak design.

Incl. montage tot 7 mtr koelleiding, incl. muurbeugels of dakconsoles: vanaf € 2875,- incl. BTW

Aanvragen


Fujitsu Sateliet/Kanaal inverter unit type RD 24L

Fujitsu Sateliet/Kanaal inverter unit type RD 24L

Deze sateliet unit kunt u onopvallend plaatsen, alleen de uitblaasroosters krijgt u in het zicht. Deze unit is fluiterstil, compact, zeer betrouwbaar en van een zeer hoge kwaliteit. U hebt hier echter wel ruimte tussen het plafond voor nodig. Zoals u op de afbeelding ziet, kunt u deze unit zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Ook kan deze unit uw ruimte verwarmen. Koelen en verwarmen in één! Incl. de benodigde koelleidingen, de nodige aansluitslangen, de bedrade afstandbediening.

Compleet gemonteerd en in bedrijf-stelling volgens Stek eisen: € 4895,- incl. BTW

Aanvragen


Fujitsu 2.6 kw airco unit inverter

Fujitsu 2.6 kw airco unit inverter

Deze bijzonder mooie high wall unit onderscheidt zich door zijn hoge betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Tevens heeft deze unit een heel mooi design. Ook kan deze kleine krachtpatser uw ruimte verwarmen. Koelen en verwarmen in één!Een echte airco heater. Incl. de benodigde koelleidingen, muurbeugels of dakconsoles.

Compleet gemonteerd en in bedrijf-stelling volgens Stek eisen: € 1450,- incl. BTW

Aanvragen


KSO Klimaattechniek

Innovatieweg 13C

7002 CD Doetinchem

0314-360635

info@kso-klimaattechniek.nl

Volg ons op facebook

Onze Leveranciers

Stek gecertificeerd