Acties in Airco, CV, Warmtepompen

Midea Mission Pro R32 Wandmodel

Midea Mission Pro R32 Wandmodel

De Mission Pro wandmodellen zijn uitgevoerd met zeer energiezuinige en stille compressoren, waardoor een comfortabel binnenklimaat hand in hand samen gaat met een aanzienlijke energie-besparing. De Mission Pro wandmodellen behoren tot de stilste modellen ter wereld! Dankzij slimme eigenschappen zoals de nachtstand, turbofunctie, stille modus en full DC inverter ventilatormotoren welke traploos geregeld worden, zijn de binnendelen uit de Mission Pro serie fluisterstil! De Mission Pro variërt van 2.7Kw tot 7 Kw.

Midea Mission Pro Single Split: leverbaar vanaf € 1800,-

Aanvragen


Midea Mission Duo Split R32 Wandmodel

Midea Mission Duo Split R32 Wandmodel

Dankzij het koppelen van twee Mission wandmodel binnendelen op één super DC inverter buitendeel, wordt aanzienlijk bespaart op de tijd en kosten die bij de installatie komen kijken. Door slechts één buitenunit te gebruiken neemt de installatie ook nog minder ruimte in beslag. De Mission Duo Split is uitgevoerd met zeer energiezuinige super DC inverter technologie, waardoor een comfortabel binnenklimaat hand in hand gaat met een aanzienlijke energie-besparing.

Midea Mission Duo Split: leverbaar vanaf € 2650,-

Aanvragen


Midea Mission Trio Split R32 Wandmodel

Midea Mission Trio Split R32 Wandmodel

Dankzij het koppelen van drie Mission wandmodel binnendelen op één super DC inverter buitendeel, wordt aanzienlijk bespaart op de tijd en kosten die bij de installatie komen kijken. Door slechts één buitenunit te gebruiken neemt de installatie ook nog minder ruimte in beslag. De Mission Trio Split is uitgevoerd met zeer energiezuinige super DC inverter technologie, waardoor een comfortabel binnenklimaat hand in hand gaat met een aanzienlijke energie-besparing.

Midea Mission Trio Split: leverbaar vanaf € 3400,-

Aanvragen


4-weg 360° Eco-Flow Super DC Cassette R32

4-weg 360° Eco-Flow Super DC Cassette R32

De Ecoflow compact cassettemodellen beschikken over speciale Super DC Inverter technologie, waardoor het mogelijk wordt om zeer energiezuinig te koelen en te verwarmen. De Ecoflow compact cassette is stiller én energiezuiniger dan zijn voorganger. Een compact cassettemodel is geschikt voor inbouw in ieder standaard systeemplafond, zonder hiervoor ingewikkelde bouwkundige aanpassingen uit te voeren. De Ecoflow compact cassettes zijn te koppelen aan een optionele bedrade afstandsbediening welke op de muur te monteren is.

Midea Ecoflow Single Split compact cassette: leverbaar vanaf € 1900,-

Aanvragen


Plafond Onderbouw / Vloermodel R32

Plafond Onderbouw / Vloermodel R32

Dankzij het perfect uitgemeten ontwerp van de vloer/ plafondmodellen zijn deze zowel als vloermodel en als plafondonderbouwmodel te monteren. Tevens zijn de vloer/plafondmodellen uitgevoerd met de zogeheten 3D Airflow, waardoor de lucht en temperatuur optimaal en gelijkmatig over de ruimte verdeeld worden. De vloer/plafondmodellen beschikken over speciale Super DC Inverter technologie, waardoor het mogelijk wordt om zeer energiezuinig te koelen en te verwarmen.

Midea Plafond Onderbouw / Vloermodel R32: leverbaar vanaf € 2100,-

Aanvragen


Midea Mobiele Airconditioning (Koelen) (WiFi)

Midea Mobiele Airconditioning (Koelen) (WiFi)

Deze mobiele airconditioner is geschikt voor koeling. Deze Mobile air conditioner is uigevoerd met ingebouwde Wifi. Het legen van condensbakjes is verleden tijd bij gebruik van een Mobiele airconditioner! Het vrijgekomen condenswater wordt namelijk automatisch verdampt en afgevoerd via de luchtafblaasslang. Dankzij het gebruik van de laatste technologie en de beste afstemming van de componenten behoren deze mobiele airconditioners tot de stilste en energiezuinigste mobiele airconditioners in de markt!

Midea Mobile-35C Mobiele Airconditioning: leverbaar vanaf € 500,-

Aanvragen


Midea Console Single Split Model R32

Midea Console Single Split Model R32

Dankzij het perfect uitgemeten ontwerp van de consolemodellen integreren deze naadloos in ieder interieur. Tevens zijn de consolemodellen uitgevoerd met de zogeheten 3D Airflow, waardoor de lucht en temperatuur optimaal en gelijkmatig over de ruimte verdeeld worden. De consolemodellen beschikken over speciale Super DC Inverter technologie, waardoor het mogelijk wordt om zeer energiezuinig te koelen en te verwarmen. Hiernaast is het binnendeel opgebouwd uit zeer stille componenten om een laag geluidsniveau te waarborgen.

Midea Console Single Split Model: leverbaar vanaf € 1700,-

Aanvragen


Nefit TrendLine II HRC 30 HR Combiketel

Nefit TrendLine II HRC 30 HR Combiketel

De Nefit TrendLine II HRC 30 Combi is een combiketel die gemaakt is met het oog op de toekomst. Vooruitlopend op de strengere regelgeving voldoet de Nefit Trendline aan alle voorwaarden op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. De vernieuwde High Speed warmtewisselaar is gemaakt met lastechnieken uit de ruimtevaart. Dit vergroot de precisie en verhoogt de productkwaliteit. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid, snelle reactie op warmtevraag en lange levensduur.

Nefit TrendLine II HRC 30 HR Combiketel: leverbaar vanaf € 2350,-

Aanvragen


KSO Klimaattechniek

Innovatieweg 13C

7002 CD Doetinchem

0314-642208

info@kso-klimaattechniek.nl

Volg ons op facebook

Onze Leveranciers